tiistaina, kesäkuuta 28

Amsterdam I

Ettepäs saaneetkaan tätä postausta viime viikolla, sillä olin koko viikonlopun juhannushulinoissa ja en käynyt kotona. Nyt kuitenkin jussi selätetty ja pääsin tietokoneen ääreen. Jostain syystä blogger alkoi kuitenkin kettuilemaan niin en saa tähän oikeeta fonttia.

Eli 15.6. lento lähti kahden maissa Helsinkiin ja sieltä jatkettiin Amsterdamiin. Oltiin siellä viisi yötä ihan tilavassa huoneistossa. Tykkäsin ite tosi paljon siitä kämpästä, siellä oli kylpyamme ja oma keittiö. Ainoo miinus oli hankalat ovet. Asunto sijaitsi ihan siinä keskustan kuppeessa, ihan vieressä meni yks kauppakatu ja keskusaukiollekin oli alle kilsa. Kuvia asunnosta löytyy täältä.

Amsterdam oli ihan todella kaunis kaupunki, rakastuin heti. Ihmiset oli tosi ystävällisiä ja kaikki puhui täydellistä englantia. Talot oli vanhoja ja vinoja, kadut kapeita ja joka kulmassa oli pieniä puoteja. Viikonloppuna kadut oli ihan tupaten täynnä ihmisiä, hyvä että mahtui kulkemaan, mutta arki-iltoina oli rauhallisempaa. Kaikki_ kulki pyörällä, autot pysähtyi aina kun ylitti tien. En voi sanoo kun että ihan huippu kaupunki, kannattaa ehdottomasti käydä. Siitä en tosin tykännyt, että joka nurkassa oli Coffeeshoppeja, kun niistä tuli niin kauhee haju kadulle.

Seuraavassa postauksessa kerron sitten tarkemmin mitä tehtiin!

Red light districtin mielenkiintoset putiikit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti