sunnuntaina, helmikuuta 21

NOLLA!

Otsikko tiivistääkin kaiken. Abeilla on siis nolla koulupäivää jäljellä ja juhlistettiin sitä penkkareiden muodossa. Tehtiin äipän kaa mun puku itse, ja väkersin sen parissa vielä edellisenä iltanakin. Olin siis Star Warsista prinsessa Leia. Torstaina sitten aamulla kouluun, siellä oli yleistä hengailua, oppituntien häiritsemistä, tanssimista ja abigaalaa. Rekoissa huusin äänen käheäksi. Oli aivan huippu päivä, lasten ilmeet kun ne juoksi karkkien perässä oli jotain niin suloista.

Penkkareiden jälkeen oli jatkot Hotkussa. Harmi, kun paikalle tuli vaan pari opettajaa vaikka kutsuttiin kaikki. Oli silti tosi hauskaa! Perjantaina olot sen mukaiset, mutta ei auttanut jäädä sänkyyn makaamaan koska päivällä kävin kattomassa kun kaverit tanssi Wanhoja ja illalla vuorossa oli jatkojen jatkot Pisteessä. Oli vähän ahdas tunnelma kun aloteltiin yhden kaverin yksiössä ja sinne tuli sitten vähän enemmän abeja, meitä oli siellä lähemmäs 30 henkeä. Perjantain bailut oli kyllä varmaan parhaat missä oon ikinä ollut, mulla oli ihan todella hauskaa! 

Pisteestä kotiuduin neljän jälkeen aamulla, ja seitsemältä istuin jo autossa matkalla Ouluun. Eksyin kolmesti kauppareissulla kun hain pakastepitsaa, nukuin useita tunteja ja illalla kävin siskon ja sen kaverin kanssa kattomassa Cheekkiä!! Oli aivan helkkarin hyvä keikka, aaa haluaisin vaan takas. En kehtaa kauheena hehkuttaa mutta SE OLI TOSI SÖPÖ JA SIELLÄ OLI KAIKKI PARHAAT BIISIT ja huuuuuhhh! Kertoo aika paljon että keikka oli hyvä, sillä mulla on aivan __törkeän__ paha korkeanpaikankammo ja meidän paikat oli jäähallin ylimmässä rivissä, siis ihan siellä katon rajassa. Menin sinne niin aloin itkemään kun ahdisti niin paljon, mutta kun Cheek alko esiintymään niin nousin penkistä ja tanssin koko keikan ajan. Paluumatka alas oli sitten taas asia erikseen, asiaahan ei auttanut se että jalat tärisi niin hulluna pelosta.

STN nämä lakanatkin oli yks työmaa mutta oon kyllä tyytyvänen saavutukseeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti