keskiviikkona, elokuuta 3

Amsterdam II

Huhh, heinäkuu meni niin tiiviisti töissä ja viikonloput Pyryn ja kavereiden kanssa, etten tänne ehtinyt tulla kirjottelemaan. Taas on kaikenlaista sattunut ja tapahtunut, nimittäin saatiin tosiaan kämppä Roosan kanssa Helsingistä Jakomäestä ja eilen mun tavarat lähti jo sinne! Itse sanon heipat Kuusamolle 16.8., eli vielä vajaa pari viikkoa vietän korvessa ennen muuttoa isolle kirkolle.

Mutta palaillaampa takas kesäkuuhun ja Amsterdamiin. Kuvia muokkaillessa tuli kauhee hinku takas tonne, en kestä miten kaunis kaupunki se oli! Ravintoloita oli laidasta laitaan, tosi paljon näkyi Argentiinalaisia pihvipaikkoja. Syötiin mm. leipiä, mereneläviä, pastaa, pitsaa, ranskalaisia ja indonesialaista. Ei osunut kohdalle yhtään huonoa ateriaa, paitsi ehkä yks euron pakastepitsa joka maistu vaan ketsupille. 

Päivällä kierrettiin mm. museoita, mä ja Pyry käytiin Rijksmuseumissa ja Van Goghin museossa. Rijks oli kyllä todella upea, mutta se oli ihan valtava, se olis pitänyt jakaa useammalle päivälle. Todella huippua oli myös käydä kanava-risteilyllä, ne maisemat oli mahtavat! Jonkun verran shoppailtiin, mutta jotenkin ei hirveesti napannut kierrellä vaan kauppoja, joten ostin vaan meikkejä (Macii ja kikoa, parhautta) ja löysin myös Seikolta kivan automaattikellon. Sinnepä ne kaikki yo-rahat sitten menikin. Amsterdam oli niin hieno kaupunki, että halutti oikeastaan vaan kierrellä ja katsella. Punaisten lyhtyjen alue ahdisti, kun naiset tanssi alusvaatteissa näyteikkunoissa. Iltasin istuttiin terasseilla ja päädyttiin vahingossa myös yhteen homobaariin tanssimaan jonkun saksalaisen kanssa. Oli kyllä ihan hurjan hauska reissu ja parhaalla porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti