keskiviikkona, heinäkuuta 29

Italia - Milano

Heipähei! Oon ollu postailematta taas hetkisen, mikä johtuu siitä, että oon ollut reissailemassa! Ensiksi mentiin Padasjoelle, Pyryn suvulla on siellä semmonen kesäasunto. Oltiin siellä muutama päivä Pyryn perheen kanssa, pelattiin Trivial pursuittia ja katottiin Hobitteja. Sitten mä ja Pyry jatkettiin matkaa kohti Italiaa! Aivan ihana reissu, lennettiin siis keskiviikkona Bergamoon jossa hengailtiin hetki Pyryn kaverin Manuelin kanssa. Siitä sitten jatkettiin Milanoon, jossa oltiin kolme päivää. Milanon jälkeen oltiin vielä yks yö Bergamossa Manuelin luona. Jaan tän postauksen kolmeen osaan, koska kuvia otin sen 650 kappaletta ja kerrottavaakin niin paljon.

Elikkä siis tässä postauksessa kerron kahesta ensimmäisestä päivästä Milanon keskustassa. Kaupunki oli tosi iso, meillä oli n. 20 minuutin matkan päässä ydinkeskustasta semmonen huoneisto varattuna. Se oli tilava ja tosi siisti, poreamme oli niiiin ihana asia koska lämpötilat oli tosiaan päivällä +37 ja yöllä laski vaan kymmenen astetta, ja huoneessa oli vielä kuumempi kun ulkona. Kaiken lisäksi ovia ei oikeen huvittanut pitää auki, kun ulkoa puutarhasta sisään tuli jättihämppiksiä... Onneksi Pyry - mun sankari - tappo ne harjanvarren ja kengän avulla.

Eka päivä tosiaan oltiin eka Manuelin kanssa ja loppuilta tutkittiin vaan Milanoa. Ravintolaa ei tuntunu löytyvän ollenkaan keskustasta, pyörittiin ympyrää 1,5h ennen ku löydettiin ees yks! Toka päivä pyhitettiin shoppailulle. Milanohan on muodin keskus, ja sen huomas. Vaatteet oli joko tosi kalliita tai vähän outoja, lisäksi toi kuumuus väsytti ihan hirveesti, niin mukaan ei tarttunut mulla kun yks mekko kummitytölle tuliaiseksi ja itelle hattu ja semmonen shortsihaalarisysteemi. Loppuilta istuttiin terassilla - juomat oli halpoja ja ne oli paljon tujumpia ku Suomessa, varmaan 90% pelkkää viinaa kaikki.
Manuel ja Pyry meidän huoneiston oven eessä, tossa terassilla en istunut koska hyi hele ne hämpyt
wall of dolls
Italialainen gelatto ;_; haluaisin vain lisäää
Aa toi leipäsydemi oli tosi hyvää, tomaatin takia sain vaan karseet allergiat
Käytiin muuten tuolla syömässäkin, oli hyvää sushii
Duomo di Milano, ihan sairaan iso rakennus ja niiin yksityiskohtanen, ei voi kuvan perusteella edes käsittää
Näitä patsaita oli ihan _älyttömästi, jokasen tornin päässä ja kaikki seinät täynnä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti