torstaina, heinäkuuta 2

pikakuulumisia ja alekoodi

Mulla on aika kiire kun pitäs juosta jo Pyrylle, joten en kerkee kunnon postausta väsäämään. Tulossa kummiskin lähipäivinä postaus mun siskon polttareista! Niitä vietettiin viime viikonloppuna Oulussa ja oli kyllä hurjan hauska päivä. Siitä lisää myöhemmin.

Loma alkoi, onneksi! Kauheena en kerkee kuitenkaan vaan höllimään, koska pitäs lukea kirjotuksiin ja tehä kuvataiteen diplomi. Ensviikolla siskon häät, sitten meen Pyryn kanssa Padasjoelle ja sieltä jatketaan MILANOOOOON. Tosiaan Pyry vahingossa paljasti matkakohteen, oon niin innoissani koska toivoinkin että kohteena ois Italia tai Saksa. Sitten viikko kotona jonka jälkeen juhlistamaan synttäreitä Weekendiiiin, wohoo.

Mutta kummiskin. Tein tossa aiemmin postauksen noista FinFlash tatskoista ja nyt ne ois tän viikon loppuun asti tarjouksessa! Eli 5.7. asti aikaa tilata Mimi Henna, Mimi Egyptian ja Tigerlily-setit hintaan 30€ koodilla SUMMER2015! Ja postikulut sisältyy hintaan. Alla kuva mun rintakehässä olevasta tatskasta, joka on otettu tosta Henna-setistä. Laitoin lauantai-iltana paikoilleen ja otin ton kuvan siis äsken (torstaina), eli tosi hyvin on pysynyt vaikka käyny suihkussa ja muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti