sunnuntaina, syyskuuta 20

Italia - Expo

Olipa ahistavaa alottaa tän postauksen teko koska noita kuvia on ainakin miljoona (ja syystäkin, väsäsin tätä yli 2h). Sain kummiskin itteeni niskasta kii ja alotin valikoimaan kuvia, ja aaaaa iski kauhee matkakuume. Ulkona on satanu kaatamalla kaks päivää ja on ihan harmaata ja tuuli on vieny jokasen lehden puusta. En sittenkään tykkää syksystä. Onneksi ei sentään harmita pänttää terveystietoo kun ei ois parempaakaan tekemistä. Mutta hei takas Italiaan, oon eksynyt ihan aiheesta.

Kolmantena päivänä hypättiin ratikkaan ja ajettiin varmaan tunnin verran Expoon, maailmannäyttelyyn. Kuumotti vähän että missäs sitä ollaan kun maisemat vaihtu nopeesti vilkkaasta ja nätistä keskustasta rujompaan. Päätepysäkillä oltiin vähän hukassa kun ei ollut yhtään kylttiä mikä ois ees viitannut expoon päin. Kysyttiin sit joltain ukkelilta tietä ja se neuvo, piti mennä moottoritien yli (sillalla siis) ja toisella puolella oli niin kuumottavia puoliks murentuneita asutuksia (osaan kuvitella ku mafioosat tappaa siellä porukkaa jos ne ei maksa velkoja) että vähän mietitytti millasella alueella sitä onkaan liikneteessä. No löydettiinhän me lopulta sinne itse tapahtuma-alueelle. Ja se oli ___valtava____.

Oikeesti, järkyttävän kokonen. Monta kilometriä pitkä, yks käytävä jonka molemmilla puolilla isojen kerrostalojen kokosia kojuja eri mailta. Voi saakeli sitä tuskaa ku pääs hotellille, jalat huus hoosiannaa ja paljon muutakin, sit vielä joku nestehukka ja aurigonpistos. Aiheena siellä oli ilmastonmuutos ja tämmönen maailman parantaminen, mutta samalla kerrottiin maiden kulttuurista. Italialla erkani sit oma käytävä, ja oikeesti me jouduttiin jonottaa yli tunti et päästiin sisään Italian näyttelyyn, mut oli se kyllä yks hienoimmistakin. Melkein joka kojulla oli myös oman maan ruokaa tarjolla, me syötiin Amerikassa ja Hollannissa. Lisäksi siellä oli muitakin jutskuja kun vaan maiden esittelyä, kuten suklaapuoti ja nutella-baari. En tiedä miten kuvailisin tota paikkaa, ihan älyttttömän mahtava ja kaikki oli niin siistiä ja hauskaa ja joka maa vaan pisti toista paremmaks ja mun sanat ei riitä kuvailemaan ja en ottanu nii paljo kuvii kaikista hienoimmista jutuista et ei varmaan kuvatkaan! Joka tapauksessa lopetan tän romaanin tähän, kysykää jos jäi mietityttään.

Kelataka nyt - joku Angola. En oo koskaa kuullukkaa ja toi oli järkyttävän kokonen laitos
Haaaa tässä vaiheessa 1/3 vasta selätetty
Viro oli hauska, siellä oli itestään soiva piano ja keinuja
Tämä nauratti, hieman propagandamainen
Venäjällä oli coooooool labra josta sai jotain kokiksen tapasta
Ja lettuja ja mätiä. Pahaa.
Mmmm food truck
Jonotettiin Saksaan niin siinä vieressä viihdytti tommonen klovni, teki ihan hauskoja jäyniä ohikulkijoille
Ja Saksa oli mun lemppari!! Ennen sisäänpääsyy jaettiin tommoset läpyskät mitkä toimi niinku tabletteina. Noi ku laitto semmosen valon alle niin pysty koskettamalla avaa videoita ja selata niinku kirjaa jnejne
Tosta tuli isoja saippuakuplia. Nice.
Italialainen sinfoniaorkesteri, oli iso ja hienoo musaa soittivat
Lempparikoju
Haaaa Brasilia oli niiin kuumotus. Tommosen jättitrampan yli piti kävellä, tosta näki alas ja toi oli tosi pitkä ja lopussa meni todella korkealle. Korkeanpaikankammoisena olin ihan paskat housussa, varsinki ku porukka alko pomppii tossa ja itekkin siinä mukana luonnollisesti
Toi jäby tanssi vesilasi pään päällä. Not bad.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti