keskiviikkona, huhtikuuta 22

ostoksia ja kuulumisia

Viikonloppuna on vihdoin ja viimein taas spring break!! Päätin tulla päivitteleen viimehetken kuulumisia ennen ku saatte nähä toivottavasti mahtavan postauksen kyseisestä tapahtumasta. Ennen SBtä kuitenkin vielä kaks esitystä, huomenna pitäs pimputella pianoo oppilaskonsertissa ja perjantaina laulaa luikauttaa alppinisteille.

Viikon aikana taas tapahtunut paljon. Oon mm. käynyt Annun kanssa kattomassa poikien soittoa, hukannut Pyryn Kuusamon keskustassa, kattonut vihdoin himymin vikan kauden ja ansainnut uusia reseptejä Paavopelissä. Kävin myös lauantaina kirppiksellä ja löysin todella paljon vaatteita, ihme kyllä. Muutenkin tullut taas osteltua juttuja viimeaikoina, joten nappasin parit kuvat ja ajattelin heittää ne tänne. Joukkoon mahtuu myös pari arkikuvaa.
Kirppariostoksia. Rakastan tota hametta ihan superpaljon. Näiden lisäksi ostin vielä sinisen toppaliivin.
Tossa mun asusteet Spring Breakkiin. Siivet ja sauva lainassa siskolta, ton kukkahärpäkkeen ostin Glitteristä. Kävin eilen ostaa ton ylläolevan hameen alle sukkikset ja niiden päälle vielä ohuet polvisukat.
Kirpparilta nääkin! Kukkapuskasta aattelin taiteilla hiuskoristeita. Löyty myös kaks musikaalia, tosi boheemit korvikset ja ussankirja kahella eurolla.
Missä mun vuoden tyttöystävä -palkinto on, ku tein näin ihanan aamupalan Pyrylle?!
Uudet juoksuvaatteet. Sininen on ohut juoksutakki ja mustat on tiukat pökät. Noi antaa vähän motii lenkkeilyyn, hah, tänäänkin kävin heittämässä kympin ihan vaan siks et kaikki sais ihastella mun vaatteita. No en nyt sentään.
Maalaus siskolle. Hemmetin iso. Ei kovin työläs kun akryyleillä maalasin mut vaihoin ton paskan väriä kolme kertaa joten aikaa kului.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti